Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 18 km

Eis celstraf wegens verkrachten meisje

Toegevoegd: 05-11-2015, 23.10 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De inmiddels 26-jarige W.V. Uit Vlissingen hoorde vandaag een gevangenisstraf van drie jaar waarvan zes maanden voorwaardelijk tegen zich eisen omdat hij in februari 2013 een meisje zou hebben verkracht.


Het meisje werd in de late avond van 2 februari 2013 van 2 februari 2013 bij Oost-Souburg van haar fiets geduwd, meegesleurd naar de skatebaan bij Westerzicht en daar verkracht.

Het verhaal van V. was van een totaal ander kaliber. Hij had in Souburg de trein naar Middelburg gemist en liep terug naar huis. Op de brug kwam hij het meisje tegen, waarvan hij wist dat zij 'op donkere jongens viel'. Ze liepen samen op. Zij met de fiets aan de hand, later fietsend met V. achterop.

Ze reden naar de skatebaan, waar zij hem oraal bevredigde en ze samen nog seks bedreven. Ze hadden nog een sigaret gerookt en dat was het. Wel of niet waar, ook de advocate van V. had zo haar twijfels en ze schetste de rechtbank dat de verkrachting 'technisch gezien' onmogelijk was geweest.

Ze had een zeer strakke spijkerbroek aan, daaronder een strakke legging en ze verzette zich hevig. V. hield haar met één hand in bedwang en met de andere hand zou hij haar en zichzelf deels uitgekleed hebben? Verder vond zij het vreemd dat ze V., die een goede vriend van haar broer was, niet als dader herkend had, en toen ze hem later in een friettent tegenkwam en wél herkende, niet direct de politie had gewaarschuwd. Ze was dan ook van mening dat haar cliënt moest worden vrijgesproken van de verkrachting.

Wat niet te ontkennen viel, maar de rechtbank moet daar uiteraard nog over oordelen, was het hebben van seks met een meisje tussen de twaalf en zestien jaar. Overigens zei V. dat ze gezegd had 'bijna achttien' te zijn. Worden'.

Uitspraak over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nina (6-11-2015 om 17:30)
Hij vind ze eigen een goede vriend van haar broer maar wist niet dat ze 15 was. dat lijkt me op zich al een leugen
Jan (6-11-2015 om 14:21)
Maak niet uit! In mijn ogen is het verkrachting! Het is pure pedofilie!
monika (6-11-2015 om 10:21)
Sorry maar brute verkrachters kunnen we in onze Nederlandse samenleving helemaal niet gebruiken hij verdient jaren gevangenisstraf . Daarna zou de staat der NL hem kunnen deporteren naar Nigeria want eenmaal op vrije voeten vergrijpt hij zich toch weer aan een onschuldig meisje , studente. Laat dit een waarschuwing zijn voor alle die geen respect hebben voor dames hou je handen thuis en blijf met je poten van iemand zijn dochter of vrouw af .
Ja-Ja (6-11-2015 om 07:22)
Waarom meisje wel geloven.?? Waarom jongeman niet geloven.?? De waarheid zal wel in het midden liggen. Vrijspraak!
Cookie-instellingen beheren