Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 254 km

Dronken bestuurder veroorzaakt ongeval

Toegevoegd: 05-11-2015, 23.31 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Een personenauto is vanavond in Middelburg tegen een lantaarnpaal aangebotst. De bestuurder was vermoedelijk dronken.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 19.40 uur op de Statenlaan ter hoogte van de kruising met de Statenhove. De automobilist botste volgens een fietsende getuige met hoge snelheid frontaal tegen de lantaarnpaal. De getuige kon de auto gelukkig ontwijken voordat hij geraakt werd.

In de auto zaten twee mensen. Beiden werden onderzocht door ambulancepersoneel en zijn later met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto was zeer waarschijnlijk onder invloed van alcohol.

Het voertuig is getakeld door bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
a van s (6-11-2015 om 14:13)
Hoezo middelburger ? Buitenlanders mogen ook alles in nederland hey ? Wou jij anders beweren ? Ik raak mijn rijbewijs kwijt met drank op, het was op nieuws zelfs oosteuropeanen nooit boete's krijgen dus moet je mij niet aanvallen het is toch publiekelijk bewezen ???? Wij mogen hier niks maar dat soort 'mensen' wel hey..Als het zelfs op het nieuws komt ga jij mijn antwoord in twijfel trekken waarom ? En R je mag zelfs niet lopen en fietsen met drank op en scooter rijden.. De politie is zo slap hier ze alleen maar auto's controleren op drank... Je mag ook niet fietsen en scooter rijden met drank op !!!
Middelburger (6-11-2015 om 11:39)
a van s : Als in Nederland alles mag wat zeur je dan nog? Uw reactie raakt overigens kant nog wal.
R (6-11-2015 om 11:30)
Hopelijk word deze bestuurder een goed aangepakt en krijgt hij zijn rijbewijs niet meer terug en kan dan ook op de fiets om andere auto's te ontwijken, of nog beter te voet. Wat een geluk dat die fietser goed reageerde en de auto kon ontwijken en ik wens deze fietser veel sterkte om de schrik te verwerken. Alcohol en autorijden, dat is een onaanvaardbare combinatie !
wim (6-11-2015 om 06:58)
gelukkig voor de fietser dat hij kon uitwijken, wat kan drank toch veel ellende brengen zowel voor je eigen als voor een ander en hier is geen verzekering voor die hier in je te gemoed komt want de schade zal best groot zijn en het bij komende boete.
a van s (6-11-2015 om 03:08)
Lat mij raden, oosteuropees kenteken zeker ? Pfff die is 1 dag zijn rijbewijs kwijt met 700 euro boete die hij toch lekker niet betaald en incasso bureau kan m niks maken want niemand gaat naar oosteuropa toe om geld te innen zo laf zijn die inassobureaus wel..Alleen oudere mensen en smane met politie durven ze geld te innen of beslag te leggen.. nee hoor deze persoon zuipt de volgende x nog meer want alles mag hier in nederland
Cookie-instellingen beheren