Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
100 files van totaal 384 km

Ongeluk Statenlaan door ruzie in auto

Toegevoegd: 06-11-2015, 09.54 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het ongeluk donderdagavond op de Statenlaan in Middelburg gebeurde vermoedelijk tijdens een ruzie in het voertuig. Dat zegt de politie.


Rond 19.40 uur reed op de Statenlaan ter hoogte van de kruising met de Statenhove een personenauto tegen een lantaarnpaal. Zo'n tien minuten eerder had de politie meldingen binnengekregen van bezorgde burgers die zagen dat een man en een vrouw ruzie aan het maken waren in een auto.

Beide inzittenden zouden aan het stuur van de auto aan het trekken zijn en dat leverde gevaarlijke situaties op. Naar aanleiding van deze meldingen ging de politie richting de Statenlaan, de straat waar de auto gezien was. Daar aangekomen bleek dat er al een ongeluk was gebeurd.

De agentne zagen ter plekke een auto dwars over de weg tegen een lantaarnpaal staan. De bestuurder was met zijn hoofd tegen de voorruit geklapt. De auto voldeed aan de beschrijving van getuigen. De twee inzittenden zijn door de ambulancedienst gecontroleerd en meegenomen naar het ziekenhuis in Goes.

Omdat de bestuurder, een 35-jarige Middelburgse man, flink naar alcohol rook is hem gevraagd of hij mee wilde werken aan een blaastest op straat. Omdat dit niet lukte heeft de man toestemming gegeven voor een bloedafname in het ziekenhuis. In afwachting daarvan is zijn rijbewijs ingenomen.

De auto moest worden weggesleept door een bergingsbedrijf. Medewerkers van de gemeente Middelburg hebben het wegdek gereinigd omdat er vloeistoffen uit de auto lekten.

Zie ook:
Dronken bestuurder veroorzaakt ongeval (05-11-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren