Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 50 km

Twee gewonden bij ongeluk Zanddijk Yerseke

Toegevoegd: 07-11-2015, 10.13 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Een 16-jarig meisje uit Krabbendijke is vrijdagavond tijdens een wandeling met vriendinnen op de Zanddijk aangereden door een scooterrijder. Zij en de bestuurder van de scooter raakten gewond.


Vier vriendinnen liepen vrijdagavond rond 20.45 uur in het donker over de Zanddijk toen een 16-jarige scooterrijder, afkomstig uit Kapelle, vanuit zijn werk over dezelfde weg naderde. De jongeman merkte de vier te laat op en kon een botsing niet meer voorkomen.

De scooterrijder raakte het meisje dat het meest links liep. Zij kwam ten val en raakte gewond aan haar rug en heup. De bestuurder van de scooter gleed door over de weg en had last van zijn hoofd, heup en rug. De jongen gaf bij de politie aan niet te snappen hoe hij de meiden over het hoofd heeft kunnen zien.

De beide slachtoffers zijn ter plekke behandeld aan hun verwondingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
hoedje uut Yese (7-11-2015 om 23:08)
Absoluut mee eens dat vele voetgangers, hardlopers, hondenuitlaters enz. slecht verlicht op pad gaan en rechts van de weg lopen ipv links. Je schrikt je een hoedje, het is levensgevaarlijk. bekeur ze maar doen ze bij fietsers ook en bij automobilisten ook die verlichting niet in orde hebben of verkeerd afgestelde lampen, veel te weinig!
wim (7-11-2015 om 17:25)
Als je in donker gaat wandelen zijn er vele mogelijkheden die je gebruiken kan om gezien te worden jammer dat ze niet gebruikt worden, laten we hopen dat de wonden die daardoor zijn opgelopen snel genezen word en veel sterkte hiermee.
Leon (7-11-2015 om 11:33)
Sterkte aan de gewonden. Tja, voetgangers in het donker zijn vaak slecht te zien, tenzij de een zaklamp bij zich hebben.
Cookie-instellingen beheren