Weerbericht:
Perioden met zon, vanmiddag toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Vijf gewonden bij ongeluk Kamperland

Toegevoegd: 07-11-2015, 17.38 uur - Update: 07-11-2015, 18.38 uur
Door: Rolf de Feijter

KAMPERLAND - Bij een verkeersongeluk in Kamperland zijn aan het einde van de middag meerdere mensen gewond geraakt. In totaal waren er zeker vijf gewonden.


Het ongeluk gebeurde even voor 17.00 uur bij de kruising van de Ruiterplaatweg met de Baas Huisweg. Na een botsing met een bestelbusje raakte een personenauto van de weg. De brandweer heeft delen van de personenauto open moeten knippen om de inzittenden uit hun benarde positie te bevrijden.

Er zijn bij het ongeluk vijf ambulances ter plaatse geweest. Ook is er een traumahelikopter ingezet. Vijf personen zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. De helikopter is zonder patiënt vertrokken. De beide voertuigen raakten beschadigd.

De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Vanwege de botsing was de weg ter plaatse enige tijd volledig afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren