Weerbericht:
Vannacht mistbanken. In de middag regen, in het zuidoosten onweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op z'n kant bij botsing Arnemuiden

Toegevoegd: 08-11-2015, 14.14 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Bij een verkeersongeval tussen Arnemuiden en Lewedorp zijn zondagmiddag meerdere mensen lichtgewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde op de Langeweg (N665), vlakbij de Postweg. Door onbekende oorzaak kwamen omstreeks 13.10 uur twee personenauto's met elkaar in botsing ter hoogte van het oorlogsmonument bij de Sloedam. Eén van de voertuigen kwam op zijn kant tot stilstand

De brandweer werd opgeroepen maar niemand hoefde uit zijn of haar voertuig geknipt te worden. Wel heeft de brandweer de ambulancedienst geassisteerd. Ter plekke zijn meerdere personen door de ambulancedienst onderzocht maar voor zovee bekend raakte niemand ernstig gewond.

Vanwege de aanrijding was de weg ter plaatse enige tijd volledig afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren