Weerbericht:
Geleidelijk meer bewolking, vanavond en morgen af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 46 km

Zwaargewonde bij ongeluk 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 09-11-2015, 14.21 uur - Update: 09-11-2015, 16.22 uur
Door: Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - Bij een verkeersongeval op de Baarlandsezandweg in 's-Gravenpolder is maandag aan het begin van de middag een 71-jarige vrouw uit de gemeente Borsele zwaargewond geraakt.


Het slachtoffer reed rond 12.20 uur in zijn/haar voertuig over de Baarlandsezandweg. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder de macht over het stuur en vloog over de kop. Het voertuig kwam op zijn kop tot stilstand. De brandweer rukte uit om het slachtoffer te bevrijden.

Het duurde enige tijd voordat de gewonde uit de auto gehaald kon worden. De traumahelikopter kwam ter plaatse en heeft het slachtoffer samen met de ambulancedienst behandeld. De politie heeft bloed gehaald in het ziekenhuis en naar de ongevalslocatie gebracht.

De vrouw is met zware verwondingen aan arm en hoofd met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De arts van het traumateam is meegereden in de ambulance. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. De weg is enige tijd afgesloten geweest.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
conny koetje (10-11-2015 om 17:18)
heel veel sterkte gewenst
joy (9-11-2015 om 21:31)
Lieve oma, Wat ben jij sterk, het komt goed.. Mijn oma wou uitwijken voor een kat helaas was dit het ernstige gevolg ervan Oma we zijn bij je en we vertrouwen erop dat je in rotterdam goed geholpen word! We denken aan je
wim (9-11-2015 om 18:41)
Wie weet wat de vrouw heeft gekregen waardoor zon groot ongeluk kan gebeuren, heel veel sterkte voor de vrouw en de familie hiervan.
Marco (9-11-2015 om 17:44)
OMG!!! Dat is Oma, van mijn vrouw(ex).... Ik duim voor je oma. :(
Pimmetje (9-11-2015 om 15:39)
Het zoveelste ongeluk op die kruising. Wanneer legt de gemeente er een rotonde aan? Die stopborden die er staan worden altijd genegeerd.
Cookie-instellingen beheren