Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 26 km

Man toont geslachtsdeel in trein

Toegevoegd: 09-11-2015, 14.31 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op het treinstation in Vlissingen is zondagavond een man aangehouden die even daarvoor zijn geslachtsdeel aan een medereiziger had laten zien. Dat meldt de politie.


De man werd opgepakt nadat een vrouw rond 21.30 uur bij de conducteur melding had gemaakt van het voorval. De conducteur waarschuwde de politie en hield de man in de gaten. Deze verliet op het eindpunt in Vlissingen de trein en werd vervolgens op het perron door agenten aangehouden.

De verdachte is een 41-jarige man uit Londen. Hij is in afwachting van verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Daar is hij ingesloten. De Brit is maandagmorgen verhoord.

De conducteur heeft de meldster gevraagd om bij de politie aangifte te doen. Ze heeft dat echter nog niet gedaan en de politie is daarom naar haar op zoek. De vrouw verliet volgens de politie op het station in Middelburg de trein en werd daar door een man opgewacht.

Goes
Vorige maand werd op het traject Vlissingen - Roosendaal ook al een 32-jarige man uit Vught aangehouden die zich onzedelijk gedroeg. Hij zou zichzelf in het bijzijn van twee vrouwen hebben bevredigd. De man werd opgepakt op het station in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eusebio (9-11-2015 om 19:22)
Nu nog een flinke bekeuring aan zijn reet smeren , dan is hij pas echt de l(....) !.
Toon (9-11-2015 om 19:07)
Tegenwoordig kan en mag ook niks meer! en wie gaat er nu aangifte doen bij enkel het zien van iets. er is verder toch niks gebeurd?! tegenwoordig kan je al aangifte doen als iemand je uitscheld zonder verder iets te doen.belachelijk gewoon
wim (9-11-2015 om 18:35)
Schaam te loos persoon om zoiets te laten zien aan je medereiziger maar het kan nog erger, lees dat maar van vorige maand die zijn eigen bevredigd in het bijzijn van twee vrouwen dit gebeurt ook in de trein van Vlissingen naar Roosendaal mannen gebruik je verstand en ga naar de hoeren en wees vervolgens fatsoenlijk.
Cookie-instellingen beheren