Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 146 km

Botsing met auto en scooter in Vlissingen

Toegevoegd: 09-11-2015, 20.34 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - De bestuurder van een scooter is vanmiddag gewond geraakt bij een botsing in Vlissingen.


Het ongeluk gebeurde rond 14.10 uur op de kruising van de Nieuwe Zuidbeekseweg en de ingang van winkelcentrum Papegaaienburg.

De scooterrijder is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Over zijn verwondingen is niets bekend. De scooter raakte bij de botsing beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fred (10-11-2015 om 11:59)
Ik ben ook aangereden geweest door een landbouw werktuig die reed door! politie gebeld,en die zei verhaal de schade op je verzekering lekker weggezet door 0900-8844,hoop dat het met de bestuurder van de scooter goed gaat
J. (10-11-2015 om 08:17)
Dat is het tweede ongeluk in 1 week op dezelfde locatie.
Erik (10-11-2015 om 06:56)
Het gaat regelmatig (bijna) mis daar bij het winkelcentrum. Vorige week nog een fietser bekneld onder een auto, ikzelf ben ook al verschillende keren bijna door een auto geschept. De situatie is onoverzichtelijk en levensgevaarlijk. (Brom) fietsers die vanaf het winkelcentrum komen, richting Westerzicht of de scholen in de directe omgeving, moeten tegen het tegemoetkomende verkeer in, LINKS afslaan. Het wordt tijd dat er iets aan gedaan wordt. De vraag is niet "wachten is niet OP een dodelijk ongeluk" de vraag is WANNEER er levens zijn te betreuren".... ;-(
t (9-11-2015 om 22:20)
Gaat weer lekker....
marre (9-11-2015 om 21:56)
das al de derde in korte tijd gaat daar toch iets niet goed
T4 (9-11-2015 om 21:42)
een van de oorzaken dat er mensen worden aangereden is dat als je afslaat naar het winkelcentrum. dat de mensen die achter je rijden op je bumper hangen. en dat je zelf denk dat lukt nog wel met die fietser of brommer. om dat je zelf ook geen botsing wil. praat het niet goed maar het is wel de praktijk. als je soms ziet hoe mensen over deze weg scheuren. ben je gewoon als de dood om het zebra pad 50 meter verder over te steken. misschien dat sommige mensen hun gedrag eens aan passen. zou veel problemen oplossen. voor dat er echt iemand dood gereden wordt.
Cookie-instellingen beheren