Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Code geel voor zware windstoten en onweer

Toegevoegd: 12-11-2015, 08.56 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Het KNMI waarschuwt vrijdag voor zware windstoten en buien die gepaard kunnen gaan met onweer.


Gedurende de tweede helft van vrijdagmiddag en op vrijdagavond kunnen vooral in het westen en noordwesten van het land zware windstoten voorkomen van rond de 90 kilometer per uur.

Ook trekken er vanaf de middag enkele buien van west naar noordoost over het land. Bij deze buien kan ook onweer voorkomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (13-11-2015 om 11:00)
Ik had eigenlijk met de motor naar mijn werk in Roosendaal moeten rijden. Ik heb maar een andere (vroegere) dienst gevraagd...
wim (12-11-2015 om 18:48)
Ik houd er rekening mee omdat het al vele malen is uit gekomen en vind het zeer goed om hier voor te waarschuwen.
Y (12-11-2015 om 16:15)
wees toch eens blij dat de mensen van het knmi mensen waarschuwen. Het is een waarschuwing, wat je er zelf mee doet is uw eigen zaak. Altijd maar zeuren over dat er te snel codes gegeven worden, maar laatst toen er code rood was gegeven waren er toch twee mensen omgekomen. Door bomen die vielen, het is een waarschuwing, kijk zelf wat je er mee doet.
Wil (12-11-2015 om 12:43)
Oei oei, dat wordt tegen de wind in slaan met tennis! Misschien valt het mee en word code geel snel ingetrokken als blijkt dat Walcheren aan deze onheilspellende weersverwachtingen ontsnapt.
Cookie-instellingen beheren