Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gered van viaduct A58 Heinkenszand

Toegevoegd: 12-11-2015, 19.36 uur
Door: Rolf de Feijter

HEINKENSZAND - Vanmorgen rond 07.40 uur werden weggebruikers op de A58 ter hoogte van Heinkenszand opgeschrikt door een personenauto die ineens midden op de weg tot stilstand kwam. Uit de auto rende een man weg naar een viaduct. Diverse weggebruikers meldden het incident bij de meldkamer.


De wegrennende jongeman bleek door zijn familie naar een zorginstelling in Goes gebracht te worden. Onderweg trok hij ineens aan de handrem van de auto waardoor deze midden op de A58 tot stilstand kwam. De 21-jarige jongeman rende vervolgens naar het viaduct en ging op de rand staan, kennelijk met de bedoeling er vanaf te springen.

Verschillende agenten kwamen ter plaatse. Voor zij er waren is door diverse omstanders geprobeerd om het verkeer dat onder het viaduct door reed tot stoppen te manen. Uiteindelijk is, met hulp van een familielid en drie agenten, de jongeman van de rand van het viaduct afgehaald. Dit ging met enig verzet aan de kant van de Vlissinger.

Een agent liep bij het verzet van de man een gekneusde arm op. De agent is naar het ziekenhuis gegaan voor controle. Voor de familie van de Vlissinger is slachtofferhulp ingeschakeld en de man zelf is naar de zorginstelling gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cor (17-11-2015 om 19:35)
Als je een been breekt dan komt er een ambulance Een suïcidaal iemand mag je in onze samenleving zelf (moet) wegbrengen met in dit geval alle gevolgen van dien. Lekker geregeld zullen we maar zeggen.
Ronald (14-11-2015 om 11:47)
Iemand in psychische nood is ziek en geen misdadiger en heeft hulp nodig en voor de betrokkenen , veel sterkte gewenst !
Kim (13-11-2015 om 17:55)
Ooit wel eens nagedacht hoe de meningen hier kunnen kwetsen bij ouders,familie, vrienden. Wat een kortzichtigheid allemaal vanachter een pc. Ik hoop dat je jongen de kracht heeft om te herstellen. En de ouders, familievrienden, wens ik veel kracht toe na dit . Je zou wel anders praten als het jezelf overkomt. Oordeel nooit over anderen,wanneer je hun last nog niet heb gedragen.
zeeuw (13-11-2015 om 14:02)
@ loes, wat een harteloze reactie!! Deze jongeman moet niet voor niets opgenomen worden he Sterkte voor de jongeman en zijn familie,top dat medeweggebruikers zo alert hebben gereageerd!
Ik (13-11-2015 om 12:31)
Wat een kortzichtige reactie Loes. Zelf nooit iets meegemaakt zeker. Zulke mensen doen zo iets niet met opzet om anderen in gevaar te brengen.
h.v.d.dorpel (13-11-2015 om 10:03)
Hier is al heel wat aan vooraf gegaan wat wij niet weten. Vermoedelijk speelt hier ook een bezuinigings drift van diverse instanties een rol. Er komen steeds meer verwarde mensen op straat om dat er bezuinigd moet worden. We moeten toch kapitaal overhouden voor vreemden(vluchtelingen)?
Cookie-instellingen beheren