Weerbericht:
Geleidelijk meer bewolking, vanavond en morgen af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 104 km

Schade bij ongeval A58 Heinkenszand

Toegevoegd: 14-11-2015, 16.14 uur
Door: Rolf de Feijter

HEINKENSZAND - Bij een ongeluk op de A58 zijn vanmiddag twee personenauto's beschadigd geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 15.15 uur op de rijbaan richting Vlissingen ter hoogte van de afslag Heinkenszand richting de Sloeweg. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee personenauto's met elkaar in botsing. Eén van de voertuigen kwam hierbij naast de weg terecht.

Eén persoon werd door de brandweer uit zijn voertuig gehaald en ter plekke door ambulancepersoneel onderzocht. Hieruit bleek later dat hij/zij niet gewond was geraakt. Een bergingsbedrijf heeft beide auto's getakeld. Het verkeer ondervond korte tijd hinder.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
automobilist (15-11-2015 om 09:22)
@willem, ik denk dat je daar 90 moet rijden omdat de verkeerssituatie daar is gewijzigd. de op en afritten zijn verlegd en je moet wel een heel nieuwe navigatie hebben als deze wijziging al is verwerkt. Rijd je daar nu 120 dan ben je de afrit zo voorbij en wil je dan met alle geweld er toch af dan zou het kunnen zijn dat je botst en onderaan het talud beland.
Willem (14-11-2015 om 22:55)
En waarom zou ik daar 90 moeten rijden....? Omdat een of andere ambtenaar vergeten is de bordjes weg te halen?
vincent (14-11-2015 om 17:27)
Een nieuw stuk weg waar we tot medio 2016 stukken 90 moeten rijden. Wanneer wordt daar nu eens eindelijk toezicht op gehouden? rijdt hier dagelijks, en als je gewoon netjes 90(+) rijdt wordt je door busjes en alles wat maar kan bewegen seinend voorbij gereden.. als je hier een tijdje zou flitsen is de tunnel nog dit jaar afbetaald en tolvrij
Cookie-instellingen beheren