Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 194 km

Vier aanhoudingen voor woningoverval

Toegevoegd: 19-11-2015, 19.18 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie heeft op woensdag vier jonge mannen aangehouden met betrekking tot de woningoverval aan de Edvard Grieghof in Terneuzen op zondag 15 november. Het viertal is in verzekering gesteld op last van de Officier van Justitie.


Vier verdachten uit de gemeente Terneuzen (16, 17 en twee van 18 jaar oud) zijn buiten heterdaad aangehouden. Het viertal is ingesloten.

Eerder werd al een 17-jarige vrouw uit Terneuzen aangehouden in verband met de overval. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

Zie ook:
Arrestatie na overval Terneuzen (16-11-2015)
Overval op woning Terneuzen (15-11-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jo (19-11-2015 om 19:38)
dit tuig wordt weer direkt vrijgelaten terwijl de bewoner heel zijn leven er last van heeft , moet je de leeftijden eens bekijken echt schandalig , gewoon opsluiten op water en brood en laten werken voor de gemeenschap
Cookie-instellingen beheren