Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd (mot)regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Aanhoudingen na mishandeling in Vlissingen

Toegevoegd: 15-11-2003, 14.23 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - In de nacht van vrijdag op zaterdag tussen 02.30 uur en 02.45 uur zijn 21-jarige vrouw en een 24-jarige vrouw, beiden uit Vlissingen, aan het Scheldplein in hun woonplaats mishandeld.

De twee vrouwen liepen over het Scheldeplein komende uit de richting van de Badhuisstraat. Toen een drietal jongens zich baldadig gedroeg en een fiets omgooiden sprak de 24-jarige vrouw hen aan. Hierop werd ze door twee jongens geduwd en geschopt.

De 21-jarige vrouw werd geslagen, geschopt en aan de haren getrokken. In verband met deze mishandeling zijn in de Scheldestraat in Vlissingen een 19-jarige man uit Vlissingen en een 17-jarige jongen uit Middelburg aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren