Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf dronken bestuurders bij controles

Toegevoegd: 21-11-2015, 12.46 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Afgelopen nacht heeft de politie op verschillende plaatsen op Walcheren alcoholcontroles gehouden.


Zo werd er onder andere gecontroleerd bij een benzinestation aan de Schroeweg in Middelburg. In totaal moesten 298 bestuurders blazen. Vijf hiervan hadden te veel gedronken.

Naast de alcoholcontrole werden ook alle voertuigen gecontroleerd met een ANPR voertuig van de politie. Hiermee werd gecontroleerd op onder andere openstaande boetes of signaleringen van personen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (23-11-2015 om 07:31)
Bij een controle weer vijf mensen gepakt met auto door alcohol controle,een ieder weet dat de kans bestaat op controle zo ook deze weer ik denk dat de boete,s voor zulke mensen hoger moet worden
a van s (22-11-2015 om 05:30)
Ja en weer mochten onze blowende en xtc slikkende bestuurders doorrijden.. Alleen het kleine alcohol gebruik testen hoor... Alcohol is allang geen probleem meer in 2105 is drugs de aller grootste probleem.. Zijn de woorden van Koos Spee, dus ik praat geen onzin... Kan hier heel boos van worden elke dag 1000'n mensen de coffeeshop in en uit allemaal met auto
Cookie-instellingen beheren