Weerbericht:
Bewolkt, van het zuidwesten uit opklaringen
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 29 km

Diverse ongevallen door gladheid

Toegevoegd: 23-11-2015, 07.53 uur - Update: 23-11-2015, 08.21 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Maandagmorgen zijn er diverse ongevallen gebeurt als gevolg van gladheid. Bij de ongevallen raakten voor zover bekend niemand gewond.


Op de Sloeweg Noord (N254) ter hoogte van het viaduct bij de Engelandweg raakten diverse voertuigen van de weg. Bij de aanrijding kwam een bestelbus op zijn zijkant in de middenberm terecht. Het verkeer is tijdelijk over de op- en afritten geleid. Dit zorgde voor een file in beide rijrichtingen. Na de bergingswerkzaamheden kon de weg weer worden vrijgegeven.

In de Keurhove in Middelburg kwam een personenauto door nog onbekende oorzaak in een voortuin van een woning tot stilstand. Deze auto is door bergingsbedrijf Kuzee weer op de weg gezet en hoefde niet te worden weggesleept.

In 's-Gravenpolder zijn volgens de politie ook twee eenzijdige aanrijdingen gebeurd. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (23-11-2015 om 21:44)
bakkersjors, Vreemd dat er hier pas onder de ochtend werd gestrooid. Gisteren gebeurde dat in Brabant en in Noord Limburg al laat in de avond...
gladjakker (23-11-2015 om 20:50)
Dit is gewoon normaal in Goes , vanochtend was het als een spiegel boven op het viaduct bij hotel goes . Ook op de afslag naar Middelburg vanaf Goes was het oppassen.
Argus (23-11-2015 om 20:02)
Gladheid is een omstandigheid waardoor een ongeval mede kan worden veroorzaakt als bestuurders hun voertuig niet onder controle hebben of hun snelheid en stuurgedrag niet hebben aangepast aan de omstandigheden ter plaatse.
wim (23-11-2015 om 18:08)
Hoe bedrieglijk kan gladheid zijn,de berichtgeving gaf kans op gladde wegen,en dan is het toch oppassen geblazen voor al bij bepaalde gladde wegen moet je overal goed opletten
bakkersjors (23-11-2015 om 13:46)
Wat ik zo raar vond : de strooiwagens reden pas om 06.15 uit, ze wisten toch ook wel dat het gisterenavond al vroor EN nat was? En dan raar vinden dat zowel de provinciale weg(en) en de gemeentelijke wegen glad zijn. Een kennis van ons kwam met de fiets ten val bij de rotonde op de Marconistraat, waarschijnlijk een gebroken elleboog. En nee hoor ook de doorgaande fietsstraat waren niet of pas veel te laat gestrooid.
Cookie-instellingen beheren