Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto's in sloot bij ongeval Hulst

Toegevoegd: 23-11-2015, 10.01 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - Bij een ongeval in Hulst zijn vanmorgen twee personenauto's in een droge sloot terecht gekomen.


Het ongeval gebeurde omstreeks 08.10 uur op de Abdaalseweg (N258). Twee personenauto's kwamen hierbij in een droge sloot terecht.

Er werd ook een ambulance opgeroepen maar onduidelijk is of er iemand gewond is geraakt. Beide voertuigen zijn door een berger uit de sloot getakeld. Vermoedelijk gebeurde het ongeval vanwege de gladheid.

Zie ook:
Diverse ongevallen door gladheid (23-11-2015)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nick (23-11-2015 om 10:22)
Jaarlijks heb ik het idee dat het op die plek vaak glad blijft doordat er minder gestrooid wordt. Al diverse keren bij het aanremmen voor de rotonde gevoeld dat er weinig grip was. Na de rotonde (richting Axel) is de weg veel beter. Komt dit doordat de Gemeente Terneuzen dit gebied neemt?
Cookie-instellingen beheren