Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto's in sloot bij ongeval Hulst

Toegevoegd: 23-11-2015, 10.01 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - Bij een ongeval in Hulst zijn vanmorgen twee personenauto's in een droge sloot terecht gekomen.


Het ongeval gebeurde omstreeks 08.10 uur op de Abdaalseweg (N258). Twee personenauto's kwamen hierbij in een droge sloot terecht.

Er werd ook een ambulance opgeroepen maar onduidelijk is of er iemand gewond is geraakt. Beide voertuigen zijn door een berger uit de sloot getakeld. Vermoedelijk gebeurde het ongeval vanwege de gladheid.

Zie ook:
Diverse ongevallen door gladheid (23-11-2015)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bo (27-11-2015 om 13:47)
Goed zo Tamara, ik reed ervoorbij toen het al gebeurd was en jullie ruiten waren gewoon schoon.Op de foto lijken ze beslagen maar dat is miss van de koude temp en van het feit dat je in de sloot ligt.....Zeikerds heb je altijd, blij te horen dat het goed met je gaat!
Tamara (26-11-2015 om 14:10)
Hier de bestuurder van bovenstaande fiat 500. Ik ben er levend en zoals het er nu naar uit ziet goed uit gekomen. Mijn autoruiten waren goed schoon gemaakt, winterbanden lagen er op en ik ben heel vroeg uit bed gekomen hoor p. Zelfs op het werk gemeld dat ik later was ivm krabben van de ruiten. Het was gewoon een gladde plek, waardoor ik de macht over het stuur ben verloren... Net als de auto voor mij die al in de sloot lag en nog een auto achter mij die daarna is doorgereden en niet in de sloot is beland. Er is gewoon niet gestrooid door de gemeente, kwalijke zaak!
acker (25-11-2015 om 13:28)
Euh Nick, dit was niet bij de rotonde hoor.Dit is de bocht aan absdale , bij van acker. De rotonde is nog wel een eindje weg van hier.......
Argus (23-11-2015 om 19:45)
Bestuurders moeten altijd de controle over hun voertuig hebben. Ook als het glad is.
p (23-11-2015 om 17:44)
Aan de auto's/auto te zien heeft de bestuurder ook niet echt aandacht besteed aan het schoonmaken van de ruiten,dus kan hij of zij ook niet weten dat het glad is op de weg. Eerder uit bed komen om met deze weersomstandigheden rekening te houden en schoonmaken van ruiten is volngens mij nog steeds belangrijk.
Jan (23-11-2015 om 12:58)
goeie tijden voor bergers breken weer aan.spijkers in de banden of thuis blijven kom je nooit in de sloot
Cookie-instellingen beheren