Weerbericht:
Geleidelijk meer bewolking, vanavond en morgen af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 107 km

Schade bij botsing op Oosterscheldekering

Toegevoegd: 23-11-2015, 15.38 uur
Door: Rolf de Feijter

VROUWENPOLDER - Bij een ongeluk aan het begin van de Oosterscheldekering zijn vanmiddag vier personenauto's beschadigd geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 13.55 uur op de kering aan de kant van Vrouwenpolder in de richting van Burgh-Haamstede. De vier auto's botsten op elkaar ter hoogte van de tijdelijke stoplichten. Drie ambulances gingen ter plekke. Uiteindelijk werd er één persoon ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Het verkeer op de Oosterscheldekering ondervond enige tijd hinder van het ongeluk. Toen de voertuigen geborgen werden was de weg zelfs even helemaal dicht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Onno (24-11-2015 om 08:00)
Het lijkt wel alsof de automobilisten op automatische piloot rijden en geen rekening houden met veranderde verkeersomstandigheden. En je zal daar maar tussen zitten, heel beangstigend !
Cookie-instellingen beheren