Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Meisje bekneld onder lijnbus in Renesse

Toegevoegd: 24-11-2015, 10.29 uur
Door: Rolf de Feijter

RENESSE - Op het transferium in Renesse is vanmorgen een meisje onder een lijnbus terecht gekomen.


Het ongeluk deed zich rond 08.00 uur voor bij het busstation op het Transferium aan de Roelandsweg. De lijnbus maakte aanstalten om weg te rijden. Vermoedelijk probeerde het meisje de bus nog te halen. Daarbij kwam zij bekneld te zitten onder de bus. De brandweer heeft het meisje bevrijd. Het meisje was aanspreekbaar en is medisch onderzocht door een trauma-arts.

Het meisje werd voor controle naar het ziekenhuis in Goes overgebracht. Verkeersongevallenanalisten van de politie doen verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (24-11-2015 om 15:38)
Edwin..is niet te hopen dat die scheet ooit bij jou vast komt te zitten! Verdiep je eerst eens in de feiten, waarom!! er een trauma opgeroepen wordt...
Argus (24-11-2015 om 15:23)
Beste Edwin. Ik denk dat als, jouw "scheet "onder de bus zou komen je ook blij zou zijn met elke vorm van hulp. Juist van het medisch personeel van de heli omdat zijn gespecialiseerd in traumahulp. .
veiligheidsman (24-11-2015 om 14:43)
Stop toch met die kritiek op de traumaheli. Dat ding inclusief arts is het meest efficiƫnte middel dat in de achterliggende kwart eeuw is uitgevonden om adequaat hulp te verlenen. Trouwens: een meisje onder een lijnbus is geen scheet. Dat is een serieuze en ernstige prio 1 alarmering,
pffff (24-11-2015 om 14:16)
Tja Edwin, komt de helikopter een keer niet opdagen omdat de verwondingen blijken mee te vallen en later overlijdt het slachtoffer. Dan ben jij waarschijnlijk ook de eerste met zo'n rare reactie... "waar was die trauma heli nu??, weet je wel niet wat dat kost als zo'n heli werkeloos aan de grond staat"
Theo (24-11-2015 om 13:21)
En Edwin als jij onder de bus lag zou je er dan anders over denken? Wees blij dat die zorg er nog is.
@edwin (24-11-2015 om 13:17)
Wat als het jouw dochter daar had geweest en dat de verwondingen niet mee vielen en ze zwaar gewond had geweest en zonder trauma arts het niet had overleefd? had je dan ook deze kansloze opmerking geplaatst?
Cookie-instellingen beheren