Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 40 km

Meisje bekneld onder lijnbus in Renesse

Toegevoegd: 24-11-2015, 10.29 uur
Door: Rolf de Feijter

RENESSE - Op het transferium in Renesse is vanmorgen een meisje onder een lijnbus terecht gekomen.


Het ongeluk deed zich rond 08.00 uur voor bij het busstation op het Transferium aan de Roelandsweg. De lijnbus maakte aanstalten om weg te rijden. Vermoedelijk probeerde het meisje de bus nog te halen. Daarbij kwam zij bekneld te zitten onder de bus. De brandweer heeft het meisje bevrijd. Het meisje was aanspreekbaar en is medisch onderzocht door een trauma-arts.

Het meisje werd voor controle naar het ziekenhuis in Goes overgebracht. Verkeersongevallenanalisten van de politie doen verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alexia (24-11-2015 om 12:00)
Edwin, omdat een mensenleven meer waard is. Vooralsnog weten we niet wat haar verwondingen zijn maar stel dat ze inwendige bloedingen heeft dan is de heli helemaal geen overbodige luxe, en dan nog: stel dat het jouw dochter was................
kees (24-11-2015 om 11:48)
het zal je kind maar wezen.
edwin (24-11-2015 om 11:23)
echt voor elke scheet moet tegenwoordig de traumaheli komen.wat kost dat allemaal wel niet???
Cookie-instellingen beheren