Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 177 km

Bejaarde ten val bij poging straatroof Hulst

Toegevoegd: 24-11-2015, 13.12 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Een 80-jarige vrouw uit Hulst is zaterdagavond 21 bijna van haar handtas beroofd. Zij raakte hierbij licht gewond en deed aangifte. De politie is op zoek naar getuigen.


De bejaarde dame liep zaterdagavond rond 21.00 uur vanaf de Blauwe Hoeve naar de Janseniuslaan. Het regende en de vrouw had een paraplu opgestoken. Haar handtas droeg ze om haar nek. Plotseling voelde ze dat er aan de tas werd getrokken.

Door het trekken aan de tas kwam de vrouw ten val. Ze liep verwondingen op aan haar arm en gezicht. Ook is haar bril kapot geraakt. De vrouw schreeuwde direct om hulp maar er kwam niemand om haar te helpen. De daders gingen er zonder buit vandoor.

Het slachtoffer kon een summier signalement geven van de daders. Het zou gaan om twee jonge jongens tussen 12 en 20 jaar die zich verplaatsten op een fiets.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jo (24-11-2015 om 20:31)
Het moet niet erger worden weer een paar jonge snotneuzen waar is hun opvoeding toch als ze mee moeten gaan werken hebben ze twee linkerpoten maar ze moeten aan geld komen dan maar op deze manier ECHT WALGELIJK
gratis (24-11-2015 om 17:39)
flinke jongens de straf kan niet zwaar genoeg zijn werk kamp bijvoorbeeld
nn (24-11-2015 om 13:58)
wat ben je dan toch laf .Ik hoop dat ze de jongens vinden.
Ria (24-11-2015 om 13:52)
Ik word hier zo boos over!!! Wat een stelletje lafaards om een bejaarde vrouw dit aan te doen. Ga verdorie werken voor je geld en blijf met kl...van andermans spullen af. En als je dan toch zo'n klaploper bent, beroof dan eens iemand van je eigen leeftijd!!!!
Cookie-instellingen beheren