Weerbericht:
Geleidelijk meer bewolking, vanavond en morgen af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 108 km

Grote brand in loods Middelburg

Toegevoegd: 24-11-2015, 20.35 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een loods op de hoek van de Kleverskerkseweg en de Nijverheidsweg in Middelburg is dinsdagavond een grote brand uitgebroken.


De brand brak rond 19.40 uur uit op het terrein van Herstaco, een bedrijf dat grote stalen buizen levert. De brand was bij aankomst van de brandweer uitslaand. Er zijn drie blusvoertuigen, een ladderwagen en een watertankwagen ingezet om de brand te bestrijden. Ook is een dompelpomp ingezet.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland staat er in de loods een stapel hout in brand. "De brandweer zet in op het voorkomen van uitbreiding naar de naastgelegen loods. Er wordt extra bluswater met een dompelpomp uit het kanaal gehaald", aldus de woordvoerder.

De wind verspreidt de rook over het naastgelegen bedrijventerrein. Even na 21.30 uur werd het sein brand meester gegeven. De brandweer zal nog enige tijd aanwezig blijven om na te blussen. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren