Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later overdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Spullen weg na inbraak fietsenwinkel Goes

Toegevoegd: 25-11-2015, 13.33 uur
Het glas in de deur werd kapot gemaakt om binnen te komen. Het glas in de deur werd kapot gemaakt om binnen te komen.
Het glas in de deur werd kapot gemaakt om binnen te komen.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Rolf de Feijter

GOES - Een fietsenwinkel aan het Da Vinciplein in Goes is afgelopen nacht de dupe geworden van een inbraak. Volgens de politie zijn er goederen weggenomen.

De politie ging ter plaatse omdat er een inbraakalarm was afgegaan in de winkel die gespecialiseerd is in onder andere racefietsen en mountainbikes. Eén of meerdere daders kwamen de winkel binnen door het glas in een deur te forceren.

Het is onbekend hoe groot de schade is en wat er door de dader(s) is meegenomen. De politie heeft ter plaatse onderzoek verricht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zuid (25-11-2015 om 20:38)
Saillant detail: wanneer er vluchtelingen in de Zeelandhallen gehuisvest zijn daalt de criminaliteit in de omgeving aanzienlijk, nu zijn ze weg en gebeurt er dit. En dan zijn er nog mensen die dan hardop schreeuwen dat vluchtelingen voor criminaliteit zorgen. Kijk eerst maar eens naar de eigen burgers, die in Goes hun gang gaan. Eerder al een ramkraak bij de Bax en een forse diefstal bij die autozaak toentertijd.