Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Vrouwen opgepakt voor winkeldiefstal Goes

Toegevoegd: 27-11-2015, 11.17 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In het centrum van Goes zijn donderdagavond drie vrouwen betrapt op winkeldiefstal. De politie heeft de drie aangehouden.


Een medewerker van een kledingzaak aan de Lange Vorststraat zag rond 18.30 uur dat de vrouwen kleding in een boodschappentrolley en in tassen stopten zonder te betalen. Eén van de vrouwen betaalde een paar artikelen aan de kassa.

Nadat de politie was gealarmeerd bleek dat de dames ook na het passen kleding niet in het rek had teruggehangen. Die kledingstukken droegen zij onder hun eigen kleding. In de trolley troffen agenten ook cosmetica en huishoudelijke artikelen aan die bij drogisterijen waren gestolen.

Het drietal werd in verzekering gesteld voor veder onderzoek. De drie zijn 23 (2x) en 24 jaar oud en afkomstig uit Terneuzen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse bonk (30-11-2015 om 07:12)
Nou ik denk dat als iedereen een baan heeft niet gaat stelen, ik denk ook niet dat hun het leuk vinden om te stelen je moet het van 2 optieken bekijken. Owja zolang er crisis time is zal het niet veranderen helaas pindakaas. Ajukes paraplukes
zeeuws meisje (28-11-2015 om 03:50)
Waf voor straf zal hierop staan? Zielig hoor om zo aan je spullen willen komen , ga werken voor je spullen! Zal vast niet de eerste keer zijn dat ze zoiets doen.
Cookie-instellingen beheren