Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later overdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man bedreigt ex-vriendin met vuurwapen

Toegevoegd: 29-11-2015, 11.23 uur
Door: Rolf de Feijter

NIEUWDORP - Een 26-jarige man uit Goes werd zaterdagavond gearresteerd omdat hij zijn ex-vriendin zou hebben bedreigd met een vuurwapen.

De man en de vrouw hadden rond 20.50 uur een gesprek in de straat bij haar woning. Ineens bedreigde haar ex-partner haar met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Nadat haar ex-vriend weg was, waarschuwde zij de politie. De man werd later bij zijn woning in de Piccardtstraat in Goes aangehouden. Ook een 25-jarige vriend uit Goes die bij hem was werd aangehouden.

In de woning van de verdachte werden meerdere wapens waaronder boksbeugels en luchtdrukpistolen gevonden. Daarnaast vonden agenten ook nog XTC-pillen en munitie voor de wapens. Beide verdachten werden ingesloten voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D (1-12-2015 om 07:55)
Weet je zeker dat dit niet onderbouwde oordeel van je wel dermate klopt Guus? Ik denk dat je een beter moet nadenken voordat je stukjes schrijft. Bovendien, ik kan ondertussen ook wel tal van redenen bedenken waarom ik (vuur)wapens mee zou dragen op straat. de voornaamste hiervan is als je zelf bedreigd wordt, dan weet je hoe het voelt. Daarnaast loop je niet lekker op straat met van die groeperingen van asielzoekers om je heen die smerig lachend naar je toe komen gelopen. oh, en poging tot doodslag..? Beter informeren Guus!
Guus (29-11-2015 om 13:17)
Een vuurwapen heb je op straat bij je, om mensen te doden, dus alleen al het bezit er van maakt je tot een potentiƫle moordenaar. Gewoon veroordelen voor poging tot doodslag dus................