Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kettingbotsing op Deltaweg bij Goes

Toegevoegd: 30-11-2015, 09.55 uur
De kettingbotsing op de Deltaweg bij Goes.
De kettingbotsing op de Deltaweg bij Goes.
© Foto: Twitter / M-Reijntjens
Door: Rolf de Feijter

GOES - Zes auto's zijn vanmorgen betrokken geraakt bij een kettingbotsing op de Deltaweg bij Goes. Eén persoon raakte volgens de politie gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 08.45 uur op de Deltaweg tussen de Zeelandhallen en de stoplichten bij de 's-Heer Hendrikskinderendijk. Zes auto's raakten betrokken bij de botsing. Drie auto's liepen zware schade op. Een ambulance kwam ter plaatse om één van de betrokkenen te onderzoeken omdat deze last had van zijn rug.

Als gevolg van het ongeluk ontstond er een file tot op de A58. Een bergingsbedrijf heeft meerdere auto's getakeld. Over de oorzaak van het ongeluk is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ervaren (5-12-2015 om 14:49)
Het is daar door de drukte, de snelheid en door het beperkte zicht ervoor (heuvel door spoorviaduct) altijd gevaarlijk. De dag na dit ongeluk zijn er tijdens de ochtendspits minimaal drie ongelukken gebeurd op dezelfde plaats.
Andere Kees (1-12-2015 om 10:26)
Het bord 70 ter hoogte van de invoegstrook heeft een onder bord met daarop "na 300m". Je mag daar dus nog echt 120 km/u. Wat ik nog al eens zie gebeuren: de Belgische manier van invoegen: rij door tot het einde van de invoegstrook en gooi hem plompverloren naar links, al dan niet gebruik makend van de richtingaanwijzer. En dat is dus niet volgens de regels. In Nederland maak je snelheid op de invoegstrook, wacht tot er ruimte is, zet dan je richtingaanwijzer aan en voeg dan in.
Argus (30-11-2015 om 19:06)
Misschien een invoeg foutje dat vooraf is gegaan aan de kop staart botsing. Tegenwoordig denken de meeste invoegers dat ze voorrang hebben boven het verkeer op de hoofdrijbaan. Wat nou ritsen ! Degene die achter op een file of tegen aan andere auto botst is altijd fout. Hij zou zich slechts op overmacht kunnen beroepen als er te bewijzen valt dat een omstandigheid de aanleiding was. Anticiperen moet je leren..........
peter beterweter (30-11-2015 om 18:03)
weggebruikers geven elkaar de ruimte niet meer tegenwoordig, en halen je in en voegen vlak voor je neus terug om vervolgens gauw de afslag te pakken..dat is wat ik dagelijks zie, tekort op mekaars bumber rijden, en de ruimte niet geven.
kees (30-11-2015 om 17:26)
Inderdaat zoals Maria en Peter het zeggen je mag daar met 70 maar de meesten rijden daar 100. Dan komen ze met een bloedgang voorbij. Als je daar zoal het moet afremt op 70 dan zit men er te dicht boven op. De meesten hebben schijt aan de verkeersregels en remmen 5 meter voor de lichten f als men de snelheidscamera zien hangen
maria (30-11-2015 om 11:41)
Wordt daar veel te hard gereden op een gegeven moment staat er 70 km. aangegeven komen gerust met 100 voorbij en als je bij de stoplichten af moet slaan naar Goes snijden ze je gewoon af want meneer heeft haast en moet dan toch nog op het laatste moment passeren ,moeten daar eens meer op snelheid controleren.
Cookie-instellingen beheren