Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Weer auto uit de bocht op N57

Toegevoegd: 30-11-2015, 16.17 uur
De auto kwam bij het ongeluk op zijn kant terecht.
De auto kwam bij het ongeluk op zijn kant terecht.
© Foto: Rolf de Feijter / Provicom
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Op N57 in Middelburg is vanmiddag weer een auto van de weg geraakt en op zijn kant terecht gekomen.


Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur in de scherpe bocht van de N57 komend vanaf de A58 vanuit Middelburg. De auto raakte van de weg en kwam vervolgens op zijn kant terecht half in het water.

De bestuurster van de auto, een 19-jarige vrouw uit Rockanje, werd met behulp van omstanders uit haar voertuig gehaald. Ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft de vrouw medisch onderzocht. Ze raakte echter niet gewond.

Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen heeft de auto uit het water gehaald en geborgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter (5-12-2015 om 12:24)
Ik ben blij dat het met de vrouw goed af is gelopen.. een kwart slag verder draaien en 2 meter en het verhaal had een totaal andere wending gehad.. Het is gewoon een klote bocht.. ik rijd in een forester en met 60 wat daar aangegeven wordt met vochtig weer begint ook deze te schuiven ondanks de 1600kg.. T enige wat ik niet snap daar is dat de buitenzijde van de bocht net als in belgie opgehoogd is waardoor de snelheid en het gewicht van de auto de wagen juist op de weg drukt... Misschien een idee voor de toekomst..
Robert (4-12-2015 om 15:34)
Light aan de rij stijl. En waarom zetten ze de lantarenpalen ook altijd in de buiten bocht . Op de A58 blij Breda zijn ze verplaats naar de binned bocht . Werden ook met de regelmaat plat gereden
marc (3-12-2015 om 09:38)
Met een beetje auto en een flinke dosis rijvaardigheid, kan je er met 100 makkelijk doorheen.De vraag is echter of dat verstandig is. In het gewone verkeer horen dat soort circuitpraktijken niet thuis. Gewoon op tijd weg. Naast afleiding in de auto, is haast nummer twee op de lijst van oorzaken ongeluk.
Rob (2-12-2015 om 22:33)
Stel dat wegbeheerder per ongeluk een bord met 120 km plaatst, blijf je dan als een blind paard doorrijden? Of neemt je verstand het over en neem je dezelfde bocht met gepaste snelheid. Op deze manier wordt het betuttelen van de overheid nog erger als zij inzien dat automobilisten niet meer zelf op kunnen letten wat een betere snelheid zou zijn om dit soort bochten te nemen.
DogFocker (2-12-2015 om 14:05)
Houd altijd rekening met de weg, het weer en het verkeer. Echter, er is ook iets met het asfalt aan de hand want ik heb het zelf uitgeprobeerd. De wagen schuift daar wel erg snel onderuit. dus wegbeheerder neem uw verantwoordelijkheid en zoek de fout niet alleen bij de weggebruikers.
T (2-12-2015 om 12:25)
Ik heb de reacties eens doorgelezen, er wordt ergens beschreven dat het over het algemeen kleine autootjes zijn. Als er op HV zeeland terug wordt gekeken is er te zien dat er ook regelmatig 'grote' auto's daar uit de bocht vliegen. De weg is al regelmatig getest, schoon gemaakt, 'aangepast' en nog steeds vliegen er mensen uit de bocht. Vaak gebeurd dit als het nat is. 'Even' een vangrail plaatsen heeft geen zin, dit veroorzaakt erger ongelukken ivm een 'ping-ping' effect. in plaats van dat men nu stilstaat in er berm wordt de auto als een ping pong bal heen en weer over de weg gestuiterd. Wat er wel aan gedaan moet worden, daar laat ik mij niet over uit.
Cookie-instellingen beheren