Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in sloot bij ongeluk Aagtekerke

Toegevoegd: 02-12-2015, 16.44 uur
Door: Rolf de Feijter

AAGTEKERKE - Bij een ongeval tussen Grijpskerke en Aagtekerke is vanmiddag een personenauto in een sloot terecht gekomen.


Het ongeluk gebeurde rond 15.45 uur op de Pekelingseweg ter hoogte van de Groeneweg. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder met zijn auto van de weg en kwam in een naastgelegen sloot tot stilstand.

De bestuurder werd ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel. Over zijn/haar verwondingen is niet bekend. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot getakeld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse showride (3-12-2015 om 11:52)
Jose, dat je 80km/u te snel vind in die bocht is tot daaraan toe. Maar steek alsjeblieft niet zo'n zielig / moralistisch verhaal af over CO2. Mijn old-timer en young-timer blazen sowieso al zo'n 40% meer CO2 de lucht in dan dat zogenaamde milieu-blik van jou (ow wacht ff, dat ding is ook minstens 20% minder schoon dan jij denkt)
Jose (2-12-2015 om 20:30)
Ik rij vaak over deze weg en ben van mening dat 80 km in die bocht gewoon te veel is. Er zijn altijd van die stoere rijders die een poosje gaan bumper kleven en dan toch moeten passeren. Weten jullie dat als je vanaf Bergen op zoom naar Vlissingen 130 km per uur rijdt je 3 MINUTEN "winst " hebt dan als je 120 rijdt? En dat je 17% meer co2 de lucht inblaas? Ik wil maar zeggen: wat haalt het uit op zo'n klein stukje als van grijps naar Aagtekerke? Veel oponthoud lijkt mij als je in de sloot beland.
Cookie-instellingen beheren