Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man bedreigt bestuurder en vernielt ruit

Toegevoegd: 02-12-2015, 17.07 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Woensdagmorgen rond 10.20 uur is een 48-jarige inwoner van Sluiskil aangehouden door de politie. Hij zou een 24-jarige man uit Zaamslag hebben bedreigd en een ruit van zijn bedrijfsauto hebben vernield.


De 24-jarige man reed in zijn bedrijfsauto over de Koegorsstraat in Sluiskil. Voor de onbewaakte spoorwegovergang in Sluiskil moest hij wachten. Toen de overgang vrij was is de man doorgereden, maar zag in zijn spiegel dat de bestuurder van de auto achter hem zijn middelvinger opstak.

De rit ging verder tot aan de Finlandweg in Terneuzen, waar tijdelijke verkeerslichten staan vanwege werkzaamheden die plaatsvinden. Voor die verkeerslichten moest de man uit Zaamslag weer wachten. Hij zag de bestuurder van de auto achter hem ineens uit zijn auto komen, gewapend met een mes, en deze haastte zich naar zijn bedrijfsauto. Toen de onbekende man vlakbij was, sprong het verkeerslicht op groen, dus de 24-jarige man kon doorrijden. Zijn achtervolger zag echter nog net kans om met het mes zijn achterruit kapot te maken.

De man uit Zaamslag is gekeerd en achter de vernieler aan gereden. Bij een woning in Sluiskil zette de onbekende man zijn auto op het erf en de man uit Zaamslag heeft toen de politie gebeld. Toen agenten ter plaatse kwamen hielden zij de 48-jarige man aan en namen hem mee naar het politiebureau. Daar is hij verhoord.

De man is vermoedelijk tot zijn daad gekomen omdat hij zich ergerde aan het weggedrag van de man uit Zaamslag. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt. Het mes dat hij gebruikte bij het kapotmaken van het raam is in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (2-12-2015 om 21:59)
deze man heeft dus duidelijk een kort lontje, geef hem maar een goede bekeuring en evt straf
Peter (2-12-2015 om 20:07)
?????? Waar gaat dit in helemaal over??? Tsjong jonge....
peer (2-12-2015 om 18:44)
de 48 jarige man snapt iets niet denk ik, niet iedereen race,t over de weg, als iemand zich netjes aan de regels houdt hoort men dat t respecteren, en afstand houden doet ook niet iedereen, en de 2 sec regel doe jezelf ook een plezier mee, er zijn veel mensen die graag veel remmen, en graag veel en duur onderhoud en benzine willen betalen,aso, rijgedrag loont nameijk wel.
Cookie-instellingen beheren