Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Aanhoudingen in zaak uitkeringsfraude

Toegevoegd: 03-12-2015, 10.01 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie heeft dinsdagochtend een 29-jarige Vlissinger, een 52-jarige vrouw uit Goes en een 49-jarige man uit Middelburg aangehouden. Het drietal wordt verdacht van uitkeringsfraude.


Ze zouden onterecht geld hebben ontvangen van de gemeente Bergen op Zoom. Alle drie worden ze verdacht van witwassen, dan wel heling en medeplichtigheid aan oplichting. Ze zijn op last van de officier van justitie buiten heterdaad opgepakt.

Woensdag is nog een vierde persoon aangehouden door de politie. Dit betreft een 37-jarige vrouw uit Middelburg. Zij wordt verdacht van oplichting. De man uit Vlissingen en de vrouw uit Goes zijn op woensdag weer in vrijheid gesteld, na het afleggen van een verklaring. Omdat het onderzoek nog niet is afgerond, zijn de man en vrouw uit Middelburg in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (3-12-2015 om 10:39)
je mag tegen woordig ook niks meer
Cookie-instellingen beheren