Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man pleegt fraude tijdens theorie-examen CBR

Toegevoegd: 03-12-2015, 16.41 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Donderdagmorgen is in het kantoor van het CBR aan de M.A. de Ruijterlaan in Goes een man aangehouden omdat hij tijdens het theorie-examen de boel zat te flessen.


Het incident gebeurde rond 11.45 uur. Een 46-jarige man uit Valkenswaard was theorie-examen voor het rijbewijs aan het doen, toen medewerkers van het CBR het vermoeden kregen dat de man fraude pleegde. Agenten gingen naar het gebouw aan de M.A. de Ruijterlaan. De man wilde juist de examenruimte verlaten en liep recht in de armen van de agenten.

Uit onderzoek bleek dat hij een mobile telefoon en een zendknop onder zijn kleding droeg. Ook had hij een kleine geluidsontvanger in zijn oor. Hierop werd de man aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiebureau in Goes gebracht. De spullen zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (6-12-2015 om 18:20)
Heb ik dan mazzel gehad 25 jaar geleden ook gedaan maar anders ondertussen jaren schadevrij rijden. Vindt het geen fraude afkijken ;-)
JanDoedel (4-12-2015 om 18:44)
@W.Kruit : De hele weg zit vol mensen die de regels niet kennen. Dus een meer of minder maakt niet uit. En als de politie niets beters te doen heeft om voor zoiets op te draven. Is heel simpel de man is dan niet geslaagd pas volgend jaar weer terug laten komen heb je de politie toch niet voor nodig.
Edwin (4-12-2015 om 17:24)
Weet nog dat ik theorie-examen deed er ėėntje gewoon met de auto aankwam om ook examen te doen.
Jackodb (4-12-2015 om 12:11)
Mooizo. Ik moet er niet aan denken dat iemand zonder voldoende verkeerskennis zou gaan autorijden.
W. Kruit (4-12-2015 om 11:10)
JanDoedel, tot je hem in de auto tegenkomt zonder dat hij iets van de verkeersregels weet. Kan hij zomaar een ongeluk veroorzaken, waar jij bij betrokken bent... Bovendien is fraude een misdrijf waar de politie tegen optreedt. Omdat politieagenten doorgaans met zijn tweeën in de auto zitten, is het logisch dat ze ook met zijn tweeën voor hem staan.
Marco (4-12-2015 om 10:06)
Gelukkig gaat deze persoon voorlopig de weg niet op. Zonder (eigen) kennis toch je papiertje halen belooft weinig goeds
Cookie-instellingen beheren