Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Boom dreigt op woningen te vallen

Toegevoegd: 06-12-2015, 10.37 uur
Door: Manfred Berrevoets

OUD-VOSSEMEER - De brandweer van Tholen is zaterdagmiddag rond half twee uitgerukt voor een melding van stormschade aan de Weelhoekstraat in Oud-Vossemeer.


Ter plaatse bleek dat een boom door de harde wind om dreigde te vallen. De brandweer heeft een spanband tussen de boom en de brandweerwagen geplaatst om te voorkomen dat de boom op huizen viel.

Vervolgens is de boom door de brandweer omgezaagd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (11-12-2015 om 14:37)
Veel onzinverhalen over stormschade aan bomen. slecht wortelgestel of drassige grond kunnen oorzaak zijn. Nood breekt wet
wim (7-12-2015 om 07:21)
Dit is toch een gevolg dat de boom te zwak is voor de storm dat had toch eerder gezien moeten worden om te verwijderen, als je die hoogte ziet t.o.v. de dikte met zijn zij takken kan zon boom niet blijven staan met zon storm.
jan (6-12-2015 om 19:21)
Wie is eigenaar van die boom? Die moet dan toch maatregelen nemen en niet het algemeen belang (politie of brandweer) ? Wie betaalt de kosten ?
Cookie-instellingen beheren