Auto in de sloot bij Aardenburg

Toegevoegd: 06-12-2015, 15.43 uur

Het eenzijdige ongeval bij Aardenburg. Het eenzijdige ongeval bij Aardenburg.
Het eenzijdige ongeval bij Aardenburg.
1 2
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

AARDENBURG - De brandweer is zondagmiddag met spoed uitgerukt voor een melding van een ongeval in Aardenburg.

Even voor 14.00 uur werd er een ongeval gemeld op de Draaibrug. Diverse brandweervoertuigen en een ambulance gingen ter plaatse. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dat er een auto in de sloot terecht was gekomen.

Het is niet bekend of er bij het ongeval iemand gewond is geraakt. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept. Deze raakte zwaar beschadigd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cosmo (7-12-2015 om 06:17)
@ Argus, wat je hierboven suggereert was bij dit ongeval totaal niet aan de orde.
ik (7-12-2015 om 01:16)
@argus. je hebt nooit je voertuig onder controle, al denken we van wel. maar de kunst is jaja goed anticiperen. en das jeel moeilijk tegenwoordig. niet alleen een telefoon maar zoveel dingen kunnen als afleiding gezien worden. maar misschien is er gewoon tè hard gereden? we weten het niet, dus un je ook niet zeggen wat de reden is
Argus (6-12-2015 om 18:24)
De zoveelste die van de weg raakt. Eenzijdige ongevallen eisen de meeste slachtoffers. Duidelijk is n.m.m. wel dat eenzijdige ongevallen meestal te wijten zijn aan het feit dat, de bestuurders hun voertuig niet onder controle hadden. Ze vormen daarnaast een bijzonder gevaar voor andere weggebruikers die daar toevallig ook zijn. Je zult maar net op het fietspad rijden of lopen Gebruik van de telefoon door de bestuurders tijdens het rijden, heeft geleid tot een toename van de eenzijdige ongevallen. Ook handsfree gebruik leidt de bestuurder eveneens sterk af.