Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 29 km

Twintig woninginbraken in Zeeland

Toegevoegd: 06-12-2015, 20.16 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - In heel Zeeland is er de afgelopen drie dagen 20 maal ingebroken in woningen. De bewoners zijn hierbij geld, goederen en sieraden kwijtgeraakt.


Vrijdag werd er ingebroken in de Dokstraat in Arnemuiden, in de Wijngaardstraat in Goes en in de Vijverstraat in Kapelle. In Middelburg werd er onder andere ingebroken in de Spanjaarstraat en de Isabellagang. In Vlissingen waren woningen aan de Gerbrandystraat, Bloemenlaan, Groen van Prinsterenlaan, Mendelssohnlaan en Albert van Dalsumlaan het doelwit van inbrekers. Ook in Yerseke werd er ingebroken in een woning aan de Grintweg.

Zaterdag bezochten inbrekers woningen aan de Burgemeester van Gorselstraat in Rilland, de Noordbeeksestraat in Vlissingen, de Wilhelminastraat in Krabbendijke, de Koningin Wilhelminastraat in Tholen en de Gladiolenstraat in Sint Philipsland. In Terneuzen waren woningen aan de Rossinistraat en de Verdistraat het doelwit van inbrekers.

Tot slot werd er zondag ingebroken in een woning aan de Schelphoek in Domburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
james (8-12-2015 om 18:52)
als je niks hebt zoals werken inkomen moet je wel! ik steel alles wat los en vast zit! ..... nederland
kees (7-12-2015 om 17:09)
Van een collega hoorde ik ook van het energiebedrijf Oxio. Dit kwamen bij meerdere mensen langs de deur met een energie contract. Daar krijg je dan een laptop bij kado. Een dag later of soms een paar dagen later werd er dan ingebroken en jawel de laptop en andere spullen van waarde werd ontvreemd. Ik sluit zo nooit een contract af en zeker niet bij Oxio. Boeven zijn het
Cerebrus (7-12-2015 om 14:59)
Criminelen hebben vrij spel, maar oh wee als je 3 kilometer te hard rijdt.
rick (7-12-2015 om 08:05)
bedoelen jullie niet de noordbeekseweg i.p.v. noordbeeksestraat???
Ad Hardenberg (7-12-2015 om 08:00)
Ja logisch, afgelopen zaterdag stond met grote letters in de krant dat overval en roof onbestraft blijft, volgens mij is dit ook een vrijbrief voor het dievengilde. Erg slim allemaal!
wim (7-12-2015 om 07:14)
Het is weer raak in zeeland wat de inbraken betreft, het zal wel zo zijn dat er weer tekort aan geld is voor de komende feest dagen en dan gebeuren er weer inbraken als gevolg
Cookie-instellingen beheren