Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Politie met Mobile Media Lab naar Middelburg

Toegevoegd: 08-12-2015, 19.56 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Op zaterdag 19 december van 11.00 tot 17.00 uur staat het innovatieve Mobile Media Lab van de politie op de Markt in Middelburg. Het is de allereerste keer dat deze onderzoeksruimte op wielen de provincie Zeeland aandoet.


Met deze testtruck, een vrachtwagen ingericht als mobiele onderzoeksruimte, rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar de ervaringen van bewoners met de digitale dienstverlening van de politie.

De politie rijdt met de testtruck door Nederland om onderzoek te doen naar de mening van burgers over de digitale dienstverlening van de politie, zoals: wat vindt u van het gebruik van social media door de politie, de kwaliteit van de internetaangifte, en de informatie in de politie app. De burgerpanels in de truck leveren input op voor het verbeteren van de (digitale) dienstverlening van de politie. Onderzoeken richten zich voornamelijk op de bereikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van verschillende digitale kanalen.

In Middelburg wil de politie onder andere met enkele Middelburgse wijkagenten over social media, aangifte doen, wijkagenten en Burgernet met de buurtbewoners in gesprek. Vooral alle inwoners van Walcheren zijn welkom om mee te werken aan het onderzoek. U bent van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom op de Markt in het Mobile Media Lab.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (9-12-2015 om 13:24)
Zoals te verwachten sluit ik mij bij Peter aan, als je via het landelijke nummer een verdachte situatie wil melden moet je een hoop tijd tot je beschikking hebben. Iets wat heel reeel is in de huidige gejaagde maatschappij. Ow ow overheid, wanneer gaan jullie ogen eens open??
Bumper: (8-12-2015 om 23:12)
zonde van je tijd, Politie ze doen niets voor je, ik zit al meer dan 14 jaar te wachten op een kopie van aangifte, gewoon weg een lachertje. Weet je waar ze wel goed in zijn , bij 5 km te hard een bonnetje, ik belde 112 eens een keer en werd gewoonweg afgesnauwd door een of andere ...t. ik zal ze dan ook nooit meer bellen, regel het zelf wel. bumper;
Jac (8-12-2015 om 21:32)
Weer zo'n Bobo project wat bakken met poen kost, maar een fatsoenlijk cao kan er niet af. Heel de top van de politie ontslaan en de gewone politieman zijn werk eens laten doen. Dan gaat de dienstverlening al gelijk een flink stuk omhoog.
Peter (8-12-2015 om 20:18)
De digitale bereikbaarheid is goed. De bereikbaarheid via het telefoonnummer 0900-8844 is volkomen waardeloos. Als er iets gebeurt en het is geen 112 duurt het veel te lang voor je iemand aan de lijn hebt.
Cookie-instellingen beheren