Weerbericht:
Wisselvallig en woensdag vrij veel wind
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 20 km

Voertuig Marechaussee betrokken bij ongeluk

Toegevoegd: 11-12-2015, 21.48 uur
Door: Rolf de Feijter

GRIJPSKERKE - Een voertuig van de Koninklijke Marechaussee is vanavond betrokken geraakt bij een ongeval. Er vielen geen gewonden.


Omstreeks 19.20 uur ging het mis op de Middelburgseweg tussen Buttinge en Grijpskerke. Een automobilist komende vanuit de richting van Buttinge raakte vermoedelijk de macht over het stuur kwijt. Hij knalde vervolgens tegen het voertuig van de Marechaussee welke vanuit de richting van Grijpskerke kwam.

Beide voertuigen raakte door de botsing flink beschadigd. Bij het ongeluk raakte vermoedelijk niemand gewond. De politie heeft ter plaatse een onderzoek verricht. De auto's zijn weggetakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
juriste (12-12-2015 om 17:09)
En dan de weg 1.5 uur afzetten??? Beter eerst snelheid naar beneden kunnen laten gaan stond in de bocht iemand met een lampje te zwaaien. Afzetting alsof er vreselijke gewonden of erger waren. Waarschijnlijk geen Afzetting en onderzoek als Jan met de Pet dit ongeval was overkomen.
wim (12-12-2015 om 07:27)
Gelukkig geen gewonde maar ik vermoed toch dat de snelheid te hoog is geweest
Cookie-instellingen beheren