Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

4000 voertuigen gecontroleerd op Grevelingendam

Toegevoegd: 12-12-2015, 10.55 uur
Door: Rolf de Feijter

BRUINISSE - De politie heeft donderdag in samenwerking met de Belastingdienst een controle gehouden. Tussen 10.00 uur en 17.00 uur was een controlepost ingericht op de Grevelingendam.


In totaal reden ruim 4000 voertuigen langs de controle. Met behulp van scanapparatuur werden 34 auto's en hun inzittenden nader gecontroleerd. Er werden acht bekeuringen uitgeschreven voor o.a. geen rijbewijs of verlopen APK, gladde band, overschrijden van een doorgetrokken streep, onleesbare kentekenplaten.

Een vrachtwagenchauffeur had zijn combinatie te hoog beladen met stro. Hij kon zijn weg vervolgen, nadat hij een gedeelte van de lading had afgeladen. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. De Belastingdienst legde beslag op 13 voertuigen en inde ruim 4000 euro aan openstaande vorderingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jordy (13-12-2015 om 23:31)
Goed dat er gecontroleerd wordt op het betalen van belastingen. Iedereen moet belasting betalen, kun je dat niet zijn er genoeg opties. Ik betaal al genoeg, ga niet ook nog eens voor bewuste wanbetalers mijn zuur verdiende centen inleveren. APK is er niet voor niets, gewoon auto laten keuren net als de rest. Dus Monika, gewoon zorgen dat alles in orde is, dan rijd je net als de overige 3978 mensen die wel gewoon de (soms te hoge) belastingen (en) boetes betalen door. Continue dat afgeven op politie en belastingdienst ken ik nu wel, of actie voeren en iets proberen te veranderen, of je aan de regels houden en zwijgen..
monika (12-12-2015 om 13:01)
De staats criminelen politie , belastingdienst werken samen om alle burgers met belastingschulden , openstaande boetes van hun geld , auto's af te helpen . Dit is niks anders dan legale diefstal en let op mijn woorden in de toekomst wordt het nog veel erger en zal men echt alles doen om de laatste cent uit iemand te persen.
Cookie-instellingen beheren