Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Eis celstraf voor drugsdealer

Toegevoegd: 12-12-2015, 14.47 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De officier van justitie in Middelburg heeft vrijdag tegen de 24-jarige drugsverslaafde Vlissinger J. S. uit Vlissingen achttien maanden cel geëist. Wegens drugshandel en vuurwapenbezit.


Volgens de aanklager heeft de ontkennende S. dit jaar de hele maand augustus gehandeld in harddrugs. Daarnaast wordt S. verweten in het bezit te zijn geweest van 60 XTC-pillen, 51 gram cocaïne, een vuurwapen en wat XTC-poeder. Na de nodige informatie over overlast en het feit dat S. bij justitie tot de categorie 'hele goede bekenden' behoorde, ondernam de politie de nodige actie.

Er werd een camera geplaatst, er vonden observaties plaats en zijn telefoon werd afgetapt. Bij de doorzoeking van zijn woning op 2 september ontdekte de politie in een kast 51 gram cocaïne, XTC-pillen en lag er een doorgeladen vuurwapen op het hoofdkussen van zijn bed. Voor dat alles had S. geen verklaring. Evenmin voor zijn acht telefoons. In een poging toch maar iets te verklaren zei hij dat er nogal wat vrienden bij hem op bezoek kwamen die mogelijk de drugs en telefoons hadden achtergelaten.

Uitspraak over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren