Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 34 km

Traumaheli Belgiƫ verleent assistentie Oostburg

Toegevoegd: 12-12-2015, 15.56 uur
Door: Rolf de Feijter

OOSTBURG - De traumahelikopter uit Brugge (B) heeft vanmorgen assistentie verleend bij een incident in Oostburg.


Het incident vond rond 11.45 uur plaats op de Nieuwstraat. Een automobilist raakte in zijn auto vermoedelijk onwel en reed als gevolg hiervan tegen een geparkeerde auto aan. De persoon is door de hulpdiensten uit zijn auto gehaald maar zat voor zover bekend niet bekneld.

Het slachtoffer is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis in Brugge gebracht. Over zijn toestand is niets bekend. Zijn auto is door een bergingsbedrijf getakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (13-12-2015 om 15:09)
Wat maakt het nou uit als de heli uit Brugge een patient ophaald? Aan de overkant komt de heli uit Rotterdam om de patienten uit de regio daar naartoe te brengen en er zijn vaak ook 2 ziekenhuizen in de buurt. Het gaat toch om de beste behandeling van de patient op dat moment??
Piet (13-12-2015 om 10:47)
Als er in de omgeving van Oostburg geen noodarts beschikbaar is en de helikopter van de "Ollanders" van boven de rivieren niet beschikbaar is, dan zijn wij maar al te blij met de Belgen.
Trucs (12-12-2015 om 22:02)
Pin-tje: een traumaheli wordt ingezet wanneer ze hier - in Oostburg - iemand niet kunnen helpen. Ze hebben die persoon opgehaald in ziekenhuis Oostburg om hem zo snel mogelijk in Brugge te kunnen helpen ! Eerst nadenken dan oordelen ;-)
Inwoner (12-12-2015 om 21:39)
Inderdaad het ziekenhuis in Oostburg is veel dichterbij. Daar worden voor zover ik weet geen operaties verricht in het weekend. Maar het vervoer naar Brugge zal beslist niet zonder reden zijn!
Pin-tje (12-12-2015 om 18:24)
Ik dacht dat het ziekenhuis in Oostburg iets dichterbij was. Is zowat lopend te doen.
Cookie-instellingen beheren