Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Buurt WhatsApp leidt tot aanhouding vernielers

Toegevoegd: 12-12-2015, 16.17 uur
Door: 112Vlissingen-Souburg

MIDDELBURG - Bewoners aan de Nieuwe Vlissingseweg hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een drietal jongens staande gehouden omdat zij vermoedelijk een spiegel van een auto hadden vernield.


Eén van de bewoners aan de Nieuwe Vlissingseweg meldde dit aan de andere bewoners van de Nieuwe Vlissingseweg door middel van een buurt WhatsApp groep.

De drie zijn in het West-Souburgse deel van de Nieuwe Vlissingseweg door bewoners staande gehouden en werd er gewacht op de politie. Nadat bekend was dat de drie spiegel van een auto hadden kapot getrapt in het Middelburgse deel van de Nieuwe Vlissingseweg zijn de gegevens van de jongens genoteerd door de politie


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
H uit vlissingen (15-12-2015 om 19:09)
Complimenten aan de bewoners van de nieuwe Vlissingseweg! en wat een vreemde reactie van R uit WS ! Dit is al jaren een naar probleem . Helaas kan ik niet anders reageren meer ... met.. een diepe zucht voor R uit WS.
R uit WS (13-12-2015 om 10:10)
Van M schrijft: Normaal politie bellen of zelf die jongens aanspreken durven ze niet meer ? Bericht meldt: De drie zijn in het West-Souburgse deel van de Nieuwe Vlissingseweg door bewoners staande gehouden en werd er gewacht op de politie. Dat klinkt mij niet als: "Nee lui in bed blijven liggen met je telefoon lekker app'n" En over het daten wat hier helemaal geen betrekking op heeft: Get a Life!
Rokky (13-12-2015 om 00:02)
Van m . je moet je verstand eens gebruiken,jammer dat ze jouw spiegels en antenne er niet afgetrapt hebben.
peter (12-12-2015 om 23:36)
Hey M, Goh, als ik het zo lees hebben de buurtbewoners gezamenlijk die jongens tegengehouden en ook de politie gebeld. Lijkt mij een prima actie. Dat kan alleen als buurtbewoners zich betrokken bij hun leefomgeving en samen de normen en waarden in stand houden. . Lijkt me aan jou niet besteed. Zelden zon'n negatief commentaar gelezen op een positieve actie.
Ik (12-12-2015 om 21:32)
Mooi initiatief!! In onze buurt ook buurtsapp opgezet! Ik hoop dat onze app ook succes op gaat leveren!! Keep up the good work! :-)
Bumper: (12-12-2015 om 20:36)
ter plekke een pak slaag geven had beter geholpen Bumper;
Cookie-instellingen beheren