Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, vanmiddag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk 's-Heer Abtskerke

Toegevoegd: 15-12-2015, 08.07 uur - Update: 15-12-2015, 11.45 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEER ABTSKERKE - Bij een ernstig verkeersongeval op de Kloetingseweg in 's-Heer Abtskerke zijn dinsdagochtend een vrouw gewond geraakt. 


Het ongeluk gebeurde rond 07.25 uur. Vlakbij een spoorwegovergang kwamen door nog onbekende oorzaak een fietser en een personenauto met elkaar in botsing. De brandweer is ter plekke gekomen om assistentie te verlenen.

De traumahelikopter is ter plekke gekomen om te helpen bij de behandeling van de gewonde. Deze is eerst in een ambulance gelegd maar rond 08.20 uur alsog per helikopter afgevoerd.

De politie is ter plaatse om onderzoek te doen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Meelevende (16-12-2015 om 20:38)
Sterkte voor alle betrokkenen. @Hans, ook voor jou/jullie! Een slachtoffer vinden is niet zo makkelijk en kan diep ingrijpen. Mensen laat het eens op je inwerken hoe het er met ons zelf voor zou staan als we dit overkomen en het loopt niet goed af. Daar zullen we het drukker meer hebben dan met speculeren over de reden en schuldvraag. Dat kan zo pijnlijk zijn!
Hans (16-12-2015 om 09:57)
Sterkte voor het slachtoffer en familie. Lieve mensen laat uw mening omtrent het ongeval over aan politie. Wij waren er als eerste bij en hebben het slachtoffer gevonden en de hulpdiensten gewaarschuwd maar hebben geen mening over de situatie. Daar zijn andere instanties voor.
Marver (16-12-2015 om 07:55)
Sterkte voor allen. Hopelijk redt het slachtoffer het. Ook de chauffeur heel veel sterkte. Het is niet mis als je dit overkomt.
marjoke (16-12-2015 om 00:52)
@SGPertje. Op dat punt (vlak voor de spoorlijn, gezien vanaf 's Heer Abtslerke) eindigt het fietspad voor degenen die richting de Goese Straatweg willen / moeten. Wens het slachtoffer veel sterkte en ik brand een kaarsje voor een goede afloop
Maarten (15-12-2015 om 22:48)
Sterkte aan betrokkenen en familie!
AD (15-12-2015 om 21:58)
Allereerst sterkte toegewenst aan het slachtoffer en haar familie en vrienden. Ook de bestuurder van de auto sterkte toegewenst. Jammer om te lezen dat er nog steeds mensen gaan speculeren wat er is gebeurd. Laat de mensen die daar in gespecialiseerd zijn gewoon hun werk doen.