Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties na vechtpartij Zeelandhallen

Toegevoegd: 15-12-2015, 20.31 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij de Zeelandhallen aan het Da Vinciplein in Goes zijn maandagavond twee mannen van 25 en 31 jaar aangehouden door de politie. Zij worden ervan verdacht een andere man te hebben mishandeld.


De arrestaties vonden rond 23.45 uur plaats. Even daarvoor was een vechtpartij ontstaan waarbij een 21-jarige man hard tegen zijn kaak was geslagen door één van beide verdachten.

De aanleiding voor de vechtpartij ligt volgens een woordvoerder van de politie vermoedelijk in het feit dat alle drie de betrokkenen teveel alcohol gedronken hadden.

De twee arrestanten zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zijn daar vandaag gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
alex (16-12-2015 om 08:07)
teveel alcohol op??? Hoe komen ze daar aan?? Wij moeten toch steeds hun eten, drinken, onderdak ,vervoer, zorg en nog veel meer betalen. Als ze alcohol kunnen kopen dan kunnen ze ook bijdragen in alle kosten. Zal wel veel mensen tegen hun schenen schoppen maar zo denk ik er wel over
Cookie-instellingen beheren