Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 23 km

Man (60) zonder aanleiding mishandeld Terneuzen

Toegevoegd: 16-12-2015, 10.09 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op het Arsenaalplein in Terneuzen is dinsdagavond een 60-jarige man uit die plaats naar eigen zeggen zonder aanleiding mishandeld. De politie heeft twee verdachten opgepakt.


De politie kreeg rond 23.10 uur een melding binnen dat er twee dronken mannen in de buurt van het Arsenaalplein in Terneuzen liepen die zich erg agressief opstelden tegen voorbijgangers. Eén van die voorbijgangers, een man van 60 jaar uit Terneuzen, kreeg een stomp in zijn gezicht. De Terneuzenaar deed aangifte van mishandeling.

Agenten gingen na de melding op zoek gegaan naar de mannen. Ze troffen vervolgens op het Arsenaalplein een man aan die bijna niet meer op zijn benen kon staan. "Zo dronken was hij", aldus de politie.

"De man was amper aanspreekbaar en wilde zich niet legitimeren. Agenten hebben hem vervolgens aangehouden wegens openbare dronkenschap. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Tijdens de rit hier naartoe bespuugde hij de agenten en sloeg dreigende taal tegen hen uit", zo schetst een woordvoerder de situatie.

Vandaag wordt de man verder gehoord over zijn betrokkenheid bij de mishandeling. De tweede man is niet meer gevonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nuchter (16-12-2015 om 14:49)
Waarom moeten daar kosten voor gemaakt worden. Kunnen die niet achter een hek bij het politiebureau gezet worden ter ontnuchtering. Merken ze niks van hoor........
peter (16-12-2015 om 12:39)
zo wat een flinke mannen zeg, een oude man slaan, hopen dat ze eens de verkeerde tegenkomen.
Cookie-instellingen beheren