Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bedelaar (41) aangehouden in Vlissingen

Toegevoegd: 16-12-2015, 10.13 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft dinsdagmorgen in de Hobeinstraat een 41-jarige man aangehouden omdat hij op straat bedelde. Dat was ter plekke volgens de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) niet toegestaan.


Volgens de politie betrof het een man uit Middelburg. Agenten hielden hem enige tijd in de gaten en zagen dat hij aan meerdere personen ‘iets’ vroeg en daarna geld overhandigd kreeg. Deze mensen werden snel hierna door de agenten gevraagd wat er gebeurd was en zij verklaarden allemaal dat de man hen om geld gevraagd had.

Hierop werd de Middelburger aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Omdat de Middelburger al vaker veroordeeld is voor hetzelfde feit, heeft hij een gebiedsverbod opgelegd gekregen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eva (21-12-2015 om 15:18)
waarom deugt de politie niet als ze haar werk doet? wonderlijk. de arme sloeber is een irritante jonge man, die bij het bedelen ook nog es de prijs bepaalt. en als hij krijgt wat hij wil duikt hij onmiddellijk de kroeg in. In het witte huis slapen? ammehoela, hij heeft ergens in de binnenstad een onderkomen want als ik thuis kom, maakt niet uit hoe laat, staat hij naast mijn auto, voordat ik ben uitgestapt en vraagt om 2 euro. die hij dan niet krijgt, en dan heet ik ineens kutwijf. dus ik ben blij dat hij weer een tijdje van de straat is.
Terneuzenaar (20-12-2015 om 14:21)
Gezien de leeftijd lijkt de bedelaar in prima staat om gewoon werk te zoeken, hoe dan ook zal hij evenals de duizenden vluchtelingen ook het recht hebben op bed bad en brood, maar Nederlandse nationaliteit? Bekeuren, gauw! Zulk soort praktijken kregen in de Tweede Wereldoorlog een naam!
mies (17-12-2015 om 13:18)
Proficiat politie, wellicht kies deze man dalijk voor het "verkeerde" pad. Omdat hij de boete niet kan betalen en het hem niet meer uitmaakt of hij bedeld of kies voor criminaliteit! Shame on!!
P. (17-12-2015 om 10:56)
Kwam er ook 1 naar mij toe in de stad in Vlissingen om half tien in de avond Of ik 4 euro voor hem had voor het witte huis om te overnachten. Waarop ik zei waarom zou ik dat voor jou moeten betalen? En hij geen antwoord had. Beetje vreemd om in het donker aan het einde van de dag, Mensen aan te spreken om geld. Onbetrouwbare dubbele agenda figuren
Treinreiziger (17-12-2015 om 08:28)
Kan de politie dan ook die man in de trein aanhouden die elke keer een zielig oranje briefje komt brengen dat ie geld nodig heeft voor zn familie en god je zal danken daarvoor, en vervolgens 2 minuten later dat briefje komt ophalen en bij je blijft staan tot je geld geeft? Zou erg fijn zijn!
p (16-12-2015 om 18:12)
Als ik die bedelaar was,dan gooide ik mijn papieren weg ,en zei ik dat ik vluchteling ben. Word je zo geholpen aan geld, huis en een baan!!
Cookie-instellingen beheren