Ongeluk met vier auto's bij Grijpskerke

Toegevoegd: 16-12-2015, 16.41 uur

Door: Rolf de Feijter

GRIJPSKERKE - Bij een oongeluk in Grijpskerke zijn vanmiddag vier personenauto's betrokken geraakt. Eén persoon is met nekklachten naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeluk gebeurde rond 13.20 uur op de Loodholseweg tussen Grijpskerke en Aagtekerke. Een personenauto wilde afslaan naar de Baayenhovenseweg. Twee auto's stopten achter deze auto. . Achter de twee personenauto's die stopten kwam nog een vierde auto aanrijden. De bestuurder van die auto merkte vermoedelijk te laat op dat de auto's voor hem stopten. Er ontstond een botsing.

Eén van de betrokkenen, een 18-jarige man uit Westkapelle werd met nekklachten naar het ziekenhuis vervoerd. In de auto's zaten ook nog een peuter en een baby. Zij bleven ongedeerd. Twee van de vier voertuigen moesten door een bergingsbedrijf worden getakeld.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Argus (16-12-2015 om 19:58)
De vierde bestuurder had de stilstaande auto's voor hem niet gezien. Hij was verblind, het was mistig, de remmen deden het niet, hij/zij sliep, zat te bellen, te appen, de radio te bedienen, een vies boekje te bekijken, te zwaaien naar een passant op het fietspad of hij / zij lette gewoon niet op het verkeer. Kortom hij/zij kon er ook zogenaamd niets aandoen en heeft weer een heleboel leed berokkend. Hopelijk heeft de 18 jarige man geen ernstige nekklachten, want daar kan hij zijn hele leven last van houden. Om van de schade maar niet te spreken. Kost weer geld. Ik heb ook niet de eerste steen geworpen en anticiperen moet je leren. Men mag geen seconde meer worden afgeleid, of het is mis.
Michelle (16-12-2015 om 16:50)
Wat was die vierde automobilist aan het doen?