Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing op rotonde bij Biervliet

Toegevoegd: 17-12-2015, 13.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

BIERVLIET- Bij een verkeersongeval op de Middenweg (N61) ter hoogte van Biervliet zijn donderdagmiddag twee voertuigen beschadigd geraakt.


De botsing vond rond 12.30 uur plaats op de rotonde van de Middenweg (N61) met de Brielsweg. Na de botsing is er een ambulance ter plaatse geweest. Enkele betrokkenen zijn onderzocht maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen weggesleept. Over de oorzaak van het het ongeval is niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
franky de clerck (18-12-2015 om 09:50)
t zal de laatste keer niet zijn ook; op die nieuwe rotondes heb ik vaak te maken met bestuurders veel te hard aan komen rijden, ze geven slecht(of geen) richting aan, en kijken onvoldoende of er ander verkeer aan komt.
suza (17-12-2015 om 22:49)
Wat een dwaze reacties, deze auto's stonden als koekjes tegen elkaar aan! Met 2 op 1 rijbaan gaat niet!
Mario (17-12-2015 om 16:30)
Ze geven helemaal geen richting meer aan tegenwoordig! Belachelijk gewoon dat hier niets aan gedaan wordt. En dan de smartphone er nog bij...komt helemaal goed met de verkeersveiligheid. Straks staan ze weer ergens te flitsen en krijgt iedereen weer een boete voor een paar kilometer te hard, vreemd dat niemand er nog iets van snapt!
tom (17-12-2015 om 14:46)
Tjaaaa, dat krijg je ervan met de nieuwe verkeersregels, pas richting aangeven als je de rotonde verlaat, ipv aan te geven waar je naar toe gaat. Hierdoor kan er wel eens vanuit gegaan worden dat de andere rechtdoor gaat ipv dat ie de rotonde 3 kwart over gaat.
Cookie-instellingen beheren