Weerbericht:
Wisselend bewolkt en plaatselijk (mot)regen. Donderdag enige tijd regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Flinke schade bij aanrijding Vaartwijk Axel

Toegevoegd: 17-12-2015, 16.08 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - In Axel is donderdagmiddag flink wat schade ontstaan bij een aanrijding tussen twee voertuigen.


Het ongeluk gebeurde rond 15.20 uur ter hoogte van het bedrijf Kraker Trailerbouw aan de Vaartwijk. Ter plekke kwamen de bestuurders van een personenauto en een bestelbus van een bezorgdienst met elkaar in botsing.

Er werd een ambulance opgeroepen maar voor zover bekend raakte er niemand gewond. De beide voertuigen liepen flink wat schade op en moesten alletwee worden geborgen. De oorzaak van de aanrijding is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (19-12-2015 om 09:28)
Suzanne heeft helemaal gelijk
Kaatje (19-12-2015 om 07:35)
@Robin .. je hoeft geen internetheld te zijn om te weten dat daar NIEMAND 60 rijd! Dus dit is ook niet met 60 km p/u gegaan ;)
Robin (18-12-2015 om 00:10)
@suzanne, je doe vast nooit iets fout! Typisch weer een internetheld xd
Suzanna (17-12-2015 om 17:11)
Gelukkig fietste er niemand (veel schoolgaande kinderen) op het moment van de aanrijding. Op deze weg wordt structureel veel te hard gereden. Er geldt hier een inhaalverbod, waar niet veel chauffeurs rekening mee houden. Veel meer controleren op dit traject. Ook op de Buthstraat zou veel meer gehandhaafd moeten worden. Er rijdt bijna niemand de toegestane 60 km p/u. Ook controleren op bellen achter het stuur.