Weerbericht:
Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 146 km

Zoekactie naar mogelijke drenkeling Middelburg

Toegevoegd: 18-12-2015, 09.32 uur - Update: 18-12-2015, 11.04 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De hulpdiensten hebben vrijdagochtend op bedrijventerrein Arnestein in Middelburg gezocht naar een mogelijke drenkeling. Er werd opgeschaald naar middel-waterongeval maar uiteindelijk bleek er sprake van een loos alarm.


Rond 09.20 uur werd gemeld dat bij het Arnekanaal aan de Uijterschootweg mogelijk iemand te water was geraakt, vermoedelijk zou het gaan om de opvarende van een schip dat lag afgemeerd bij de Arnesteinkade.

Er werden twee blusvoertuigen, duikteams uit Middelburg, Goes, Terneuzen en Tholen en een ladderwagen opgeroepen. Verder werd ook een traumahelikopter gealarmeerd. Rond 09.40 uur arriveerde de eerste duikploeg; die uit Middelburg.

Er werd uiteindelijk echter niemand aangetroffen en rond 09.45 uur werd de zoekactie beëindigd. Het incident speelde zich af rondom een schip. Eén persoon die zich op het schip bevond is samen met de politie vertrokken in een politieauto, mogelijk om te controleren waar de vermiste zich bevond.

De hulpdiensten lieten vanaf 09.40 uur het scheepvaartverkeer op het Arnekanaal stilleggen. Inmiddels is de vaarroute weer beschikbaar.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren