Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 31 km

Mobile Media Lab politie in Middelburg

Toegevoegd: 19-12-2015, 23.32 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Op zaterdagmiddag hebben bijna tweehonderd belangstellenden in het innovatieve Mobile Media Lab van de politie op de Markt in Middelburg een enquête ingevuld. Een veelvoud heeft de testtruck bezocht om een praatje met de (wijk)agenten te maken.


Burgemeester Bergmann en teamchef Hans Leijten vulden aan het eind van de morgen de eerste enquêtes in. Op deze drukke en gezellige winkeldag ging de politie, onder andere met de Middelburgse wijkagenten Roel Kranendonk en David Kaljouw, met de buurtbewoners in gesprek over social media, aangifte doen, de bekendheid van de wijkagenten en Burgernet.

Vooral inwoners van Walcheren werden uitgenodigd om aan het onderzoek mee te werken. Mensen reageerden erg enthousiast op de manier waarop de politie de ervaringen van bewoners met de digitale dienstverlening onderzocht. De resultaten van deze enquête worden de komende periode onderzocht.

Op woensdag 27 juli 2016 komt de mobiele onderzoeksruimte weer naar Zeeland, namelijk naar de tiende editie van Rescue in Vlissingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren